Llicència de Creative Commons Aquesta obra està subjecta a una llicència de Creative Commons

dissabte, 7 de març del 2015


ENLLAÇOS D'INTERÉS

Si entreu dintre de cada imatge d'Estellés trobareu un enllaç en què trobareu informació molt interessant del poeta.




ACADÈMIA VALENCIANA DE LA LLENGUA
UNIVERSITAT OBERTA DE CATALUNYA
ESCRIPTORS CATALANS
FUNDACIÓ VAE
MÚSICA DE POETES

5 comentaris:

Anònim ha dit...

He trobat a internet una entrevista feta a Vicent Andrés Estellés en el programa "Identitats" a la TV3 en 1987. És una entrevista interesant perquè conta la seua vida, entre altres coses, i comenta anècdotes, a pesar de que de és llarga.

http://www.tv3.cat/videos/2822190

Beatriz Badal

Anònim ha dit...

He trobat el poema “La llibertat” de Vicent Andrés Estellés musicat per Oscar Briz. Recomane llegir o escoltar aquest poema perquè és una mostra del gran compromís del poeta Estellés per tal d’aconseguir la llibertat del seu poble, un poble amb una cultura i identitat pròpies, però que quedaven silenciades per la censura del règim franquista, que tan sols permetia les manifestacions literàries en llengua castellana: “…Desencaixades les finestres,
els balcons volien cantar.
Oh llum clara i sense cadenes,
dia del signe rescatat!...”
Mónica Palomar

Anònim ha dit...

He vist el video que diu Beatriz i no he pogut terminar-ho, massa llarg,em quede amb els poemes musicats, molt entretinguts y emocionants!! Eduardo Campos

Anònim ha dit...

Després d'haver llegit un poc sobre Estelles m'he adonat que va tindre una vida caracteritzada per la mort de familiars propers, fet que la fa més interessant. Molts dels seus poemes estan recitats amb música en youtube fent més amé l'estudi d'aquest autor. Per últim m'agradaria destacar un videoclip del poema que més m'agradat "Assumiràs"-> https://www.youtube.com/watch?v=_R9sR1iLnZ4.
José Juan

Anònim ha dit...

Ja escoltats els poemes musicalitzats, he continuat la búsqueda de cançons d'Ovidi Montllor, encara no sé que té, però em transmiteix "alguna cosa" que m'ajuda a desconectar. Gràcies per descobrir-nos un clàssic de la música catalana!
Ana Gómez