Llicència de Creative Commons Aquesta obra està subjecta a una llicència de Creative Commons

dissabte, 25 d’abril del 2015

MANUEL DE PEDROLO


Manuel de Pedrolo amb el Temps obert from Fundació Pedrolo on Vimeo.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

He trobat per internet una pàgina web que és la fundació de Manuel de Pedrolo on es pot trobar tot tipus d'informació d'ell, des de la seua bibliografia fins a com li influencià la cesura a l'hora d'escriure, pasant per les seues obres i premis concedits.

Beatriz Badal

Anònim ha dit...

s'he m'ha oblidat, la pàgina és aquesta: http://www.fundaciopedrolo.cat/?seccio=fun-Intro

Beatriz Badal

Anònim ha dit...

He trobat una pàgina web amb informació sobre Manuel de Pedrolo:
www.escriptors.cat/autors/pedrolomde/pagina.php?id_sec=1877
Especialment, voldria destacar en l´apartat de "vincles", l´auca sobre Manuel de Pedrolo: "...23. No l’espanta el compromís per la llengua i el país.34. Té una sèrie, «Temps obert»,que un bon lector mai no es perd...". Aquesta auca mostra molt bé de manera breu quina fou la seua vida i la seua trajectòria com a escriptor.

Anònim ha dit...

Comente ací sobre la poesia de Brossa, perquè no se un altre lloc on comentar sobre açò. He buscat allò que has dit avui a classe, sobre la poesia visual de Brossa i la veritat es que me ha sorprès moltíssim. També he estar mirant altres obre seues, i a la mateixa vegada que es interessant, la veritat es que algunes son molt estranyes, com els seus poemes objecte. Ací us pose un enllaç on jo he estat mirant, per a que tots pugueu gaudir la seua obra. http://www.joanbrossa.org/obra/brossa_obra_poetica.htm
María Zacarías