Llicència de Creative Commons Aquesta obra està subjecta a una llicència de Creative Commons

diumenge, 3 de juny del 2012

Als meus alumnes batxillers


Benvolguts i benvolgudes,  alumnes de 2n de batxillerat del curs 2011-29012, us vull felicitar a tots i a totes perquè aquest curs és molt intens i molt dur, i el sol fet d’haver-hi estat cada dia i cada examen, ja us fa mereixedors i mereixedores de les meus felicitacions. Imagine que no tot el món estarà satisfet de les notes finals. Hi ha qui estarà content perquè trobarà justa la qualificació, a molt d’esforç, molta nota o, a poc esforç, nota justeta; hi ha qui estarà tranquil, suspés però just; ara bé, hi ha qui estarà disgustat, molt d’esforç, poca nota, esprint final i suspés; i els cabrejats, “injustícia total!”, “no m’ho meresc!” . Us entenc.

Done 2n de batxillerat des del 1998 i, com us podeu imaginar, he vist totes aqueixes combinacions i encara de diferents. No sabeu com és de difícil per a mi posar-vos una qualificació “amb justícia”, és per aqueix motiu que us pose tantes i tantes notes i us ho compte tot, absolutament tot, però tot i això, “ser justa” és difícil però el que sí que intente és ser generosa, encara que això no vulga dir “aprovat general”. Intente que treballeu molt al llarg del curs, i que ningú abandone l’assignatura. En tot cas, sé que tot no ho faig bé i que sempre cal millorar i aprendre.

Aquest any he tingut la sort de comptar amb un alumnat excel•lent, encara que en aquest institut és habitual però no per això, he de deixar de reconèixer-ho. Cada curs deixa la seua empremta, però el que queda són les persones, passats els anys oblidarem els xicotets detalls i ens embolcallaran els records més intensos i, en aqueix moment solament desitge que el meu siga un record de tendresa.

Molta sort a tots i a totes a l’examen de selectivitat.

Us deixe els tres exàmens que fiu i que us valdran per a preparar l’examen de selectivitat. Ja sabeu que em trobeu sempre que ho desitgeu, a l’hora que siga, a través del correu o a l’institut , quan us vinga millor al vostre horari d’estudi.






  1. LA NOVA CANÇÒ, UN FENÒMEN SOCIAL SORPRENENT
  2. LA NIT DE RAVEL
  3. EL CORRELLENGUA COMENÇA A CERVERA RECORDANT LA FIGURA DE PEDROLO