Llicència de Creative Commons Aquesta obra està subjecta a una llicència de Creative Commons

dimecres, 25 d’abril del 2012

25 ANYS SENSE SALVADOR ESPRIU

ARTICLE PUBLICAT EL DIA 22 DE FEBRER DE 2010


SALVADOR ESPRIU




Hui fa vint-i-cinc anys que la paraula del gran escriptor català Salvador Espriu es projectà a la universalitat del record, al bagatge de la cultura, a la dimensió de la creació literària... i nià als cors dels qui estimem la nostra llengua, vinga d’on vinga la veu.
En aquest dia de memòria i honorança, em sume a la “Mobilització bloguista per Salvador Espriu” amb unes imatges que, de segur, us faran gaudir al veure el nostre benvolgut Espriu i fruir amb la música del nostre estimat Raimon.







Watch Salvador Espriu al Festival de Poesia Catalana al Price.(1970) in Travel & Culture View More Free Videos Online at Veoh.com










2 comentaris:

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Mercè, segur que trobarem més punts de contacte. Penso, per exemple ara, en Enric Valor, que l'any vinent n'és el centenari del naixement... :-)

Alberto Gil ha dit...

Per fi he acabat de veure els vídeos, jajaja. Són tots ells molt il·lustratius, en qualsevol interpretació del mot, i la veritat és que no vénen gens malament a l'hora d'interioritzar tan diversa informació que contenten els ítems. Espriu queda ja esclarit. A veure què ens hi deixes quan arribe Martí i Pol, que és qui a mi més m'agrada! Jajaja.
Saluts!