Llicència de Creative Commons Aquesta obra està subjecta a una llicència de Creative Commons

dissabte, 26 de febrer del 2011

Laura Martínez

LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ?
El dret a la llibertat d’expressió es definit com un mitjà per a la lliure difusió de les idees i així fou concebut durant la il•lustració
Es un fet mes que real que la Tv3 així com la resta de les televisions locals catalanes que l’emissió de les quals a sigut tallada a tota la Comunitat Valenciana desprès de 20 anys d’emissió.
Aquest tema a servit per a crear polèmica amb els d’una corrent política i un altra, es clar que en la meva opinió i encara que no gaudia de la programació de Tv3 el fet de que hagen violat un dels drets mes comprensibles que hi ha a un país democràtic i on es posa tant d’interès en les llibertats personals fa vergonyós que ningú es fique a pensar en allò que mes que un dret es una necessitat. Aquest tema del tancament de les televisions catalanes només fa servir als politics del PP per entretindre la societat ( no a la societat catalana), provocar expectació i així cobrir amb un vel els problemes realment importants.
Es clar que cal esmentar que quasi un any, des del passat 19 de Març per a ser exactes, va deixar d’emetre canal 9 a Catalunya. Va ser la resposta de Catalunya a la llei audiovisual que es va traure Camps de la butxaca per poder deixar en la il•legalitat y així poder tancar, els repetidors que portaven mes de 20 anys funcionant. Tu tanques els meus ... jo tanque els teus i així tots els politics contents. Ara la “llibertat d’expressió” de la qual tant gaudeix la Comunitat Valenciana, no es mes que la realitat del tancament de TV3.
Els corruptes han guanyat una vegada mes però son els que la majoria dels valencians hem votat i per tant els que tenen el poder. sempre vaig comprendre que quan canal nou emetia certs events com el futbol o la F1 que Tv3 també emetia fora bloquejada per unes hores, ja se sap que la publicitat mana a les televisions y que la Tv3 emetia cert contingut que podríem dir que competeix directament amb allò que emeteix canal 9. Però l’odi que el PP ha bolcat contra els catalans supera allò imaginable i la democràcia espanyola sense llibertat d’expressió en ple segle XXI perd el seu nom per agafar el de 1939.

1 comentari:

Marina ha dit...

Dons jo no comprenc que la Tv3 es bloquejara quan feien futbol, això és censura, com el que ha passat ara amb el tancament dels repetidors, sí, està bé que era tan sols un partit de futbol, però ens impedien vore-la i ho considere igual de mal fet que el que finalment ha ocorregut.
Perquè si les cadenes es vetaren quan es fan la competència acabaríem amb tan sols una per a tot el país.