Llicència de Creative Commons Aquesta obra està subjecta a una llicència de Creative Commons

dimecres, 11 de febrer del 2009

COMENTARIS DE TEXT DE L'ALUMNAT DE 2n BATXILLERAT


Jesús Tuson



10 comentaris:

FRANCESC ha dit...

Hola Mercè: ja t'he respost al meu bloc. Estic content per tot el que m'hi dius. ja t'he enllaçat al http://2nbatxlamelva0809.blogspot.com/
Trobe que tens un bloc del qual "pouaré" alguna coseta, si me'n dónes permís. D'acord? ;D
Salutacions.

FRANCESC ha dit...

Hola Mercè: estic molt sorprés amb l'enllaç al meu bloc perquè m'hi apareix,en clicar sobre la teua adreça una cosa anomenada "FeedBurner" i no m'enllaça directament al teu. Com és això? Entra al meu bloc de 2n de batx i veuràs com et passa.

ORETO ha dit...

Hola Mercè! Em passa igual que anit. No sé quin pot ser el motiu. Salutacions

ORETO ha dit...

No hi ha manera. Des d'enllaços, tampoc funciona. Demà amb més temps provaré altres opcions. Bona nit!

ORETO ha dit...

Mercè, he aconseguit enllaçar-te. És que he tingut problemes tècnics, però sembla que ja estan solucionats. Salutacions.

Anònim ha dit...

Hola Mercè!
Fer un comentari de text en grup m'ha servit de molt, sobretot per a poder comprendre com es feien algunes parts que no tenia molt clares, el que també m'ha servit és el veure com estaven fets els altres comentaris i les seues correccions, ja que m'han servit per a comprendre millor com fer la cohesió i l'estructura dels textos.
Besets Diana.

Mercè Durà ha dit...

Gràcies Diana pel teu comentari. Es veu clarament el teu interés i el teu progrés en escriptura i expressió. Moltes felicitats per no defallir i seguir lluitant per una assignaturs que t'està costant molt de treure endavant. No dubtes que, si segueixes treballant, els resultats et seran satisfactoris.
Besets
Mercè

jennifergiraldo ha dit...

Crec que es un encert la utilització d'aquest mètode. Tots podem aprendre dels nostres companys, de la seua forma d' expressar-se i de comprendre el text. No obstant, no es tracta de copiar als companys, segons el meu paréixer, sinó de rectificar els possibles errors dels propis comentaris de cadascú.
besets Jennifer

Mercè Durà ha dit...

Jenni, t'he d'agrair la teua col·laboració, el treball que heu fet és molt bo; ja sabem que t'hi has dedicat amb entusiasme. La teua capacitat de redacció, la teua perseverança i la teua curiositat per aprendre fa que els teus comentaris milloren cada dia. Besets
Mercè

Mercè Durà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.