Llicència de Creative Commons Aquesta obra està subjecta a una llicència de Creative Commons

dijous, 26 de març del 2009

EM SENT INDI

Entre tots i totes anem a resoldre el comentari "Em sent indi" de Josep Pitarch. Deixeiu les parts que millor heu redactat i aconseguirem un comentari de text complet.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ací et deixe el meu resum del text.

En el text es s'arrepleguen les idees següents: es comença amb la idea de la lluita dels països oprimits , per una identitat pròpia, contra els que els oprimixen. Nina Pecari, la nova ministra d'Exteriors de l'Equador, lluita perquè estos països oprimits deixen de ser-ho, amb uns objectius com ara, la supervivència de les llengües i l'estudi de nous coneixements, tots estos objectius complits en l'actulitat.

Mercè Durà ha dit...

Gràcies Diana per la teua col·laboració. Et suggeresc una correcció al teu resum:

En el text (es) s'arrepleguen les idees següents: (es) comença amb la idea [quan es fa un resum l'emissor continua sent qui ha escrit el text, per tant no es pot fer ús d'expressions com tu has fet] de la lluita dels països oprimits , per una identitat pròpia, contra els que els oprimixen [Açò no és un resum, és a dir, no has sintetitzat amb les teues paraules les idees del text].[Hauries d'usar un connector de contrast] Nina Pecari, la nova ministra d'Exteriors de l'Equador, lluita perquè estos països oprimits deixen de ser-ho, amb uns objectius com ara, la supervivència de les llengües^[quines?] i l'estudi de nous coneixements[?], tots estos objectius complits en l'actulitat.[com?. No està acabat]