Llicència de Creative Commons Aquesta obra està subjecta a una llicència de Creative Commons

dimecres, 10 de juny del 2009

OPINIÓ

QUÈ US HA SEMBLAT L'EXAMEN?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola companya! M'agradaria aprofundir en el tema del text de selectivitat formulant algunes preguntes: Per què han desaparegut les característiques originals del text? per què s'ha acurtat el text? per què s'han eliminat els trets formals originals, com ara l'avantítol que apareix a El Periódico.cat (CONSEQÜÈNCIES DE LES NOVES TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ)? per què s'ha eliminat la imatge original? per què no apareixen els subtítols (HO DEIXEN TOT, PÈRDUA DE PUDOR)? heu hagut de rellegir l'últim paràgraf, com jo, per deduir qui és el subjecte de "indica"(l.20), que en l'orginal, per cert és plural? Al text original, sembla que queda més clar que la majoria dels enunciats són atribuïbles a Josep Lluís Matalí, no?
Continuaria formulant més preguntes. De moment em quede amb una la imatge angoixada de molts alumnes que avui en acabar l'examen, em preguntaven: "on és la tesi? No podrem discutir el tema de modificar el text triat per a l'examen, ja que aquesta és l'última amb aquest disseny. Llàstima, no? A mi també m'agradaria conèixer l'opinió de més companys, amiga Mercè.

Mercè Durà ha dit...

Com és evident no s’ha originat un debat al voltat de l’examen de selectivitat, almenys en aquest blog. Potser siga millor, pel que correspon al nostre alumnat, que no s’hi cree polèmica, així que si ho considere oportú, en passar la correcció dels exàmens, publique la comunicació que hem mantingut amb el coordinador Joan Rafael Ramos.