Llicència de Creative Commons Aquesta obra està subjecta a una llicència de Creative Commons

diumenge, 5 d’octubre del 2014

El valor de les paraules

 Aquest és el vídeo que l'Acadèmia Valenciana de la Llengua elaborà per homenatjar l'escriptor valencià i commemorar el centenari del seu naixement. L'any 2011 és l'any Valor

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest vídeo és molt interessant!! explica la seua vida y obra d'una manera senzilla y molt clara. petonss, Núria.

Anònim ha dit...

Aquest documental m'agradat molt sobretot com defensa la seva llengua i el seu pais en una època de gran repressió. Sóc ruth

María Tarancón ha dit...

Una de les coses que més m’han cridat l’atenció d’Enric Valor sens dubte, ha sigut la seua valentia i el documental el reflecteix molt bé.Cal dir que fou un lluitador que va defensar la nostra llengua fins al final i que ens ha deixat una gran herència,per això tot el nostre agraïment es poc.

Lucía Radu ha dit...

He vist tots els videos que has afegit sobre Valor,i el que mes m'ha agradat ha sigut ''El valor de les paraules'',que per la seua edicio i la descripcion de la vida del Valor fa que vullgues saber mes,llegir mes,en definitiva aprofundizar mes en el tema,una cosa que em gustaria destacar és :que quan va estar en la presó no deixa d'estimar el valencià (ja que va ser empresonat per escriure) si no que va estar impartint classes als seus companys.Valor és una clara mostra de respecte ,tradicion i amor pel valencià,i com be ha dit María el nostre agraïment és poc.

Alex Perez ha dit...

Mercé, m'ha sorprés el vídeo d'Enric Valor, perquè, a més que la vida de Valor, es pareix o jo diria que es la mateixa que la del protagonista de Temps de Batuda, es molt interessant com conta les experiències i vivències que va viure un home com Valor, i que va donar, un gran prestigi a la llengua valenciana. un documental molt entretingut, potser, una mica llarg, però bo!

Juan Cabrera ha dit...

El vídeo d'Enric Valor "el valor de les paraules" m'ha ajudat a coneixer més i millor i de me a prop la vida d'aquest gran autor valencià, un dels grans impulsor de la literatura en llengua valenciana.

Laura Paniagua Márquez ha dit...

Per a mi, el més sorprenent d´Enric Valor com a personatge important a la nostra literatura és la seua actitud vital. Un caràcter inesgotable de curiositat i ambició que només és inspirat per bons sentiments: l´estima a una terra, a les persones que reflecteixen els costums i en defintiva, una forma de vida que amb malenconia recull per tal de que no siga oblidada.
I tot aquest treball i feina després d´haver hagut de passar pels difícils moments que se li van travessar, arribant a ser persegut políticament.
De tot això Valor es queda amb les coses boniques i entranyables i les transcriu a les seues obres, perquè a més de veure aquesta estima als seus ulls, puguem llegir-la a les seues paraules.

Raquel Rius ha dit...

'El valor de les paraules' dóna a conèixer una vida dedicada a la llengua en tots els aspectes. Però el que més impressiona d'Enric Valor és la seua humilitat i, sobretot, l'amor que sent per la seua llengua i la lluita per revaloritzar-la culturalment. Tot allò te com a resultat el reconeixement que es mereix com a un dels grans autors de la literatura valenciana.

Anònim ha dit...

Aquest gran personatge de Castalla ha marcat un abans i un després en la lliteratura valenciana,això va quedar refelctit en el video que vas posar"el valor de les paraules" on el vaig ver el gran valor que hi tenia en la nostra llengua. Sergio Suárez

RomeraCristina ha dit...

Cristina Romera:
En aquest vídeo me ha cridat atenció la manera amb la que va lluitar i defensar la llengua.